Mataró acull la 7ª jornada de la Lliga nacional de duatlons de muntanya

0
9119

El proper diumenge el Club SBR i el Patronat Municipal d’esport de Mataró organitzaran la 13ª edició de la duatló de Muntanya Ciutat de Mataró , tractant-se de la prova més antiga de Catalunya i que enguany acollirà la 7ª jornada de les 12 previstes per la lliga nacional de l´especialitat.La competició començarà a les 9.30 del matí amb sortida i arribada així com les zones de transicions (de la cursa a peu al ciclisme ) al circuit de cros de Mataró , proper a les pistes d’atletisme i del centre comercial Mataró Park.El duatló es sota el format de les següents distancies : una primera cursa a peu de 6 quilòmetres , seguit de 22 quilometres de ciclisme de muntanya (BTT) assolint una alçada màxima de 386 metres i un desnivell acumulat de 746 metres i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| El ritme d’inscripcions es molt alt i es preveu esgotar les 400 places oferta des amb una bona nòmina de participants de nivell ; a la categoria masculina destaca la inscripció del guanyador del rànquing català de l’any passat i actual líder , el Bolivià Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon ) destacant també la nombrosa inscripció dels clubs locals : Centre de Natació Mataró , el amfitrió SBR i dos dels màxims favorits com son el Club Natació Reus Ploms i el Cerrr strands triathlon. A la categoria femenina també hi tenim inscrita l’actual líder del rànquing Anna Claret (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses ) i la segona classificada la seva companya de Club , Paula de Cuesta , sense oblidar entre les favorites a Nuria Lauco (Club Triatló Granollers) la local Neus Cayla (Centre de Natació Mataró ) així com el conjuntat equip del Club Natació Reus Ploms , líder en solitari de la 1ª divisió femenina. Peu de foto : aspecte de la zona de boxes al circuit de cros Mataroní

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.