CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

0
308

El FC Barcelona, Doble Campió
Aquest diumenge 9 de gener, s\’ha celebrat la quinzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Sabadell. El Futbol Club Barcelona ha revalidat amb autoritat el títol autonòmic per equips tant a la categoria masculina com a la femenina. També s’han repetit les places d’honor ambdues categories, ja que l\’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit la segona posició i l\’ISS-L\’Hospitalet s’ha situat en la tercera plaça. Podem destacar alguns registres d\’interès com els tres rècords dels campionats aconseguits a càrrec de Mari Carmen González (CAL) als 800 metres amb 2’10”94, Claudia García (FCB) amb 1,78 m i Débora Calveras (FCB) ha saltat 12,98 m en triple salt.| També destacar actuacions com les d’Estefania Fortes (AAC) i Plàcida A. Martínez (FCB) que han marcat 7”76 als 60 m llisos, Tamara del Rio (AAC) que ha saltat 5,85 m en llargada, Edgar Pérez (AAC) que ha marcat 21”81 als 200 metres, Marc Orozco (FCB) ha guanyat els 400 m amb 48”57, Francisco Roldan (FCB) que ha fet 1’57”97 als 800m, Víctor Montaner (FCB) amb 3’53”40 als 1500 m, Ilias Fifa (AAC) als 3000 m, Miquel Vélez (FCB) 2,07 m en alçada, Albert Vélez (FCB) 5,20 m en perxa i José Javier Ortega (ISS-L’H).amb 16,81 m en pes. A la jornada matinal s’ha celebrat el campionat de la categoria B, on l\’UA Barberà i el CA Igualada han aconseguit la victòria a la categoria masculina i femenina respectivament. Aquest triomf significa l’ascens a la categoria A per a la propera edició.
Resultats: Categoria A Categoria B
.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.