Comunicat de Jose Luis Blanco Quevedo

0
465

Després d\’haver-me assabentat per la premsa de la meva sanció a causa d\’un positiu en un control dels nou que vaig passar el passat estiu en quatre països diferents i efectuat fa sis mesos, per part de la Federació Espanyola d\’Atletisme, vull comunicar LA MEVA DISCONFORMITAT TOTAL AMB LA MATEIXA, per la qual cosa anuncio la interposició de recursos davant les institucions esportives competents i posteriorment davant la jurisdicció ordinària. | El meu procediment sancionador està plagat d\’irregularitats, tant en el procediment, tal com ha corroborat l\’informe aportat pel prestigiós bioquímic internacional Doctor Douwe De Boer, que s\’inicien en el precís instant en el qual s\’emplena el formulari de l\’anàlisi que no respecta l\’estricta confidencialitat que deu regir el procés, segueixen amb la presa de mostres, continuen amb el magatzematge i transport de les mateixes, com en el fons amb un resultat totalment erroni.
Després de tot l\’anterior, no puc més que mostrar la meva profunda tristesa davant aquesta situació, destacant que els dos únics atletes als quals la RFEA va sancionar per presumpte consum de EPO, fa ja sis anys, Amaia Pedra i Ricardo Fernández, van aconseguir demostrar la seva innocència i anul·lar les sancions per presumpte consum de EPO després d\’un llarg procés, que jo em proposo afrontar, i que finalitzo amb les sentències absolutorias del Tribunal Superior de Justícia del País Basc i Catalunya respectivament, per la qual cosa i fins que l\’últim dels Tribunals DICTAMINI SOBRE LA MEVA CULPABILITAT O INNOCÈNCIA, DEMANO SIGUI RESPECTADA LA PRESUMPCIÓ D\’INNOCÈNCIA.
Així mateix, informo que no tinc relació alguna amb la ‘Operació Llebrer’.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.