CLASSIFICACIÓ DE LES CURSES EN RUTA 2010

0
491

La Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer la classificació de totes les carreres en ruta que es realitzen a Espanya. La puntuació s’elabora basant-se en diferents paràmetres com la capacitat organitzativa, l’antiguitat de la prova, el número d’atletes participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes que participen segons les posicions als rànkings. Un cop sumats aquests conceptes, es fa la mitjana de les tres últimes temporades per a establir la classificació final. Les puntuacions es realitzen en cinc categories que són: les milles, les proves fins els 10km, les proves des de 10 km fins a la mitja marató, les maratons i els 100 km. De les cinc categories, vuit curses catalanes se situen entre les deu millors. | Aquest any, la Marató de Barcelona és la cursa que millor se situa, repetint la segona posició de la temporada passada, però amb la millor puntuació parcial de l’any 2.010. És la mitja de les tres temporades la que la fa situar-se en segona posició. A la categoria dels 10 km, és on més representació catalana observem a la classificació, amb la Cursa Bombers de Barcelona que obté la tercera posició, la Sant Silvestre de Barcelona la quarta, la Sant Silvestre de Lloret de Mar – La Sansi 3 la novena i la Jean Bouin Trofeu Ciutat de Barcelona la desena. La Milla Internacional Ciutat de Cornellà s’ha situat en aquesta temporada en la tercera posició i la Milla Sagrada Família – Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona en sisena posició. Per últim, la Mitja Marató de Granollers també aconsegueix la tercera posició i la Mitja Marató de Barcelona la tretzena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.