JUST SOCIATS 2on a la Ciaspolada

0
407

El corredor de CA Manresa i de la sel.lecció catalana de muntanya JUST SOCIATS va aconseguir ahir una fita històrica per l\’esport català al entrar en una excel.lent segona posició en la manifestació hivernal mes important que es celebra a Itàlia: la 38ena Ciaspolada. Mai un corredor català havia pujat al podi en la que es considerada la mes important prova que es disputa a Europa en raquetes de neu. La prova, amb un recorregut de 6,7 quilòmetres amb sortida a Romeno i arrivada a Fondo, en el Val di Non, en la zona de Trentino, i amb una participació de 5000 corredors, va estar guanyada per l\’australià JOHATAHN WYATT que es va imposar amb un temps de 22\’40\”. | SOCIATS va treballar-se la seva gran actuació en el darrer tram de cursa, quan va pujar de la 5ena posició a la finalment brillant segona posició. SOCIATS va entrar a meta amb un temps de 23\’13\” en dura lluita amb l\’italià CLAUDIO CASSI que finalment va estar 3er amb el mateix temps que el corredor santfeliuenc.
El podi final de la prova va estar el següent: 1er JOHATAHN WYATT 22\’40\” Australia 2on JUST SOCIATS 23\’13\” Catalunya 3er CLAUDIO CASSI 23\’13\” Itàlia
SOCIATS que ja havia pres part en dues ocasions en aquesta prova (en el 2009 va estar 17è i en el 2010 va estar 16è) ha escalat moltes posicions fen aquesta edició, situant-se amb aquest resultat en l\’èlit europea de l\’espacialitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.