L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA MITJA MARATÓ FA DE REIS MAGS PELS RESIDENTS DE TRIGINTA SALUT MENTAL DE MÚTUATERRASSA

0
2184

Aquest dimecres 5 de gener a les 12h, l’Asssociació Esportiva Mitja Marató ha fet de reis mags pels residents de Triginta Salut Mental de MútuaTerrassa amb el lliurament d’uns regals i convidant-los a participar a la cursa ACTIVA’T de 5 km que tindrà lloc el proper 16 de gener, en el marc de la Mitja Marató de Terrassa. El regal ha consistit en l’entrega a cada resident d’una parca Mitja Marató. Ha estat un acte solidari per part d’ambdues entitats en el context de la voluntat i compromís social que venen desenvolupant en les seves actuacions com a entitats sense ànim de lucre. Aquest ha sigut el primer any que s’ha portat a terme aquesta iniciativa, i s’ha valorat com a punt de partida perquè esdevingui una tradició en el futur.| A l’acte hi ha participat el Sr. David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató, i altres membres d’aquesta entitat, Sr. Emili Asín, Sr. Xavier Planes i el Sr. Josep Mata, per part de MútuaTerrassa, el Sr. Francesc Puig, gerent de la unitat estratègica sociosanitària, Sra. Anna Folch, directora de comunicació i relacions públiques, la Sra. Maica Ruiz, directora de la residència Triginta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.