No a la Imposició del Carnet del Corredor de la RFEA

0
433

Com molts de vosaltres sabeu, mesos endarrere vam iniciar una campanya en contra de la imposició del “Carnet del corredor” per part de la “Real Federación Española de Atletismo” (RFEA)
Després d’haver mantingut diverses reunions amb representants de la Federació Espanyola i amb organitzadors catalans, ens va quedar clar que la Federació no volia escoltar ni entendre la nostra postura, però que en canvi TOTS els organitzadors catalans si que ho feien, i coincidíem plenament en que no podíem cedir a les seves pressions i imposicions.| Els organitzadors de les curses Catalanes que l’any passat estaven al calendari de la RFEA, van fer pinya per posar per davant el “Corredor popular”, als seus propis interessos comercials, posant en perill patrocinadors i participants d’elit. Que ara un parell d\’aquestes curses hagin cedit a les pressions de la RFEA, no ha de fer defallir a la resta, i nosaltres hem de mostrar enèrgicament que recolzem a les curses segueixen sense exigir el carnet del corredor, i que lluitarem contra les que han posat al corredor popular en un segon terme. Aquest corredor popular ha de dir clarament a les curses com la San Silvestre de Lloret o la San Silvestre de El Masnou, que l’any que ve no hi correrà si es manté en la opció d’enviar les dades dels participants a la RFEA per la tramitació del Carnet del Corredor i per a omplir-nos de publicitat de les cases comercials que l’esponsoritzen. I també ha de dir en veu alta: GRÀCIES a l’organització de la Cursa dels Nassos (Ajuntament del Barcelona – Institut Barcelona Esports) per haver organitzat una gran festa de l’atletisme popular! Podeu trobar més informació – O unir-vos a la causa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.