DUATLÓ DE MUNTANYA

0
457

Pau Zamora (C.E. Triatló Distance) i Ester Hernández (Club Natació Reus Ploms) Guanyadors absoluts a Cabrils La Secció de triatló Piri del Centre Excursionista de Vilassar de Mar ha organitzat amb motiu de la 6ª edició del duatló de muntanya de Cabrils la primera competició de l’any 2011 , 6ª jornada de la Lliga Nacional de l’especialitat .El centre neuràlgic del duatló es va ubicar a la zona del Arborètum Centre de conservació de la natura / Masia de Can Barba , lloc a on es va situar la sortida , arribada i zones de transicions de la cursa a peu al ciclisme .Un total de 234 duatletes ( 22 fèmines ) van fer front a les distancies de 5.300 metres de cursa a peu , seguits de 23 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) marcats per dins del Parc de la Serralada litoral i per finalitzar 2.200 metres de cursa a peu.| Dins de la competició masculina Pau Zamora (C.E. triatló Distance ) va assolir la seva segona consecutiva de Lliga , creuant la línia d’arribada desprès de 1 hora 39 minuts 38 segons , i proper de 3 minuts per davant del segon classificat Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) encara a la categoria sub-23 i actual líder absolut del rànquing , completant el tercer graó del podi Sergi Rodríguez (Cerrr strands triathlon).Per equips 1º Cerrr strands triathlon (Gómez-Rodríguez-Reymundi) 2º Club Natació Reus Ploms (Parés-Portilla-Querlat) 3º C. E. Tribike Cabrils (Buch-Caro-Personal). A la vessant femenina victòria per la duatleta de Súria – Campiona del Món de curses de muntanya- Ester Hernández (Club Natació Reus Ploms) amb un temps final de 2 hores 1 minut 55 segons , 2ª classificada absoluta la seva companya de Club i autora del millor parcial de ciclisme Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) i 3ª Rosa Navarro ( Club triatló l’eix de Navàs ).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Tusell-Rus) 2ª Club triatló l’eix de Navàs ( Navarro-Rodríguez-Juncarol) 3ª Club Triatló Granollers (SantaTeresa-Lauco-Codina).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.