LA CURSA DE LES CABANYES DE 3 KMS SERÀ EL 20 DE FEBRER DE 2011, LIMITADA A 125 ATLETES I OBRE LES INSCRIPCIONS EL PROPER 10 DE GENER

0
353

El proper 20 febrer 2011, tindrà lloc la 4arta edició de la Cursa Popular de Sant Valentí de les Cabanyes de 3 kms organitzada pel Ajuntament de les Cabanyes i una comissió organitzadora, en la qual s\’espera tenir 125 atletes, el màxim permès per l’organització per temes logístics i econòmics, ja que la cursa és gratuïta. Les inscripcions quedaran obertes a partir del dia 10 de gener, i es recomana fer-les el mateix dia que les obren ja que en totes les edicions en tres dies s’han esgotat per haver arribat al numero d’atletes inscrits.| Els 3 kms són per dins del poble, en el circuit d\’hivern que té per tot ell, seguint una línia de color verd i marcat km per km, amb un recorregut molt ràpid, idoni per a tot tipus d\’atleta, per a aquell que vulgui saber com està físicament en la distància, per a aquell que ho vol per entrenar, per a aquell que vulgui passar-ho bé i fer una festa de la cursa o per a aquell que vol estrenar-se en una cursa. Tota la cursa des de que comença fins que s\’acaba és una festa, acabant amb una botifarrada gratuïta per a tots els que han fet d\’ella un gran esdeveniment en un poble tan petit com el de les Cabanyes. Tota la informació de la cursa a la seva web: http://cursalescabanyes.blogspot.com/ , també es pot seguir a través del facebook, que ja compta amb 110 amics.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.