LA CURSA DE LES CABANYES DE 3 KMS SERÀ EL 20 DE FEBRER DE 2011, LIMITADA A 125 ATLETES I OBRE LES INSCRIPCIONS EL PROPER 10 DE GENER

0
425

El proper 20 febrer 2011, tindrà lloc la 4arta edició de la Cursa Popular de Sant Valentí de les Cabanyes de 3 kms organitzada pel Ajuntament de les Cabanyes i una comissió organitzadora, en la qual s\’espera tenir 125 atletes, el màxim permès per l’organització per temes logístics i econòmics, ja que la cursa és gratuïta. Les inscripcions quedaran obertes a partir del dia 10 de gener, i es recomana fer-les el mateix dia que les obren ja que en totes les edicions en tres dies s’han esgotat per haver arribat al numero d’atletes inscrits.| Els 3 kms són per dins del poble, en el circuit d\’hivern que té per tot ell, seguint una línia de color verd i marcat km per km, amb un recorregut molt ràpid, idoni per a tot tipus d\’atleta, per a aquell que vulgui saber com està físicament en la distància, per a aquell que ho vol per entrenar, per a aquell que vulgui passar-ho bé i fer una festa de la cursa o per a aquell que vol estrenar-se en una cursa. Tota la cursa des de que comença fins que s\’acaba és una festa, acabant amb una botifarrada gratuïta per a tots els que han fet d\’ella un gran esdeveniment en un poble tan petit com el de les Cabanyes. Tota la informació de la cursa a la seva web: http://cursalescabanyes.blogspot.com/ , també es pot seguir a través del facebook, que ja compta amb 110 amics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.