GRAN PARTICIPACIÓ EN LA QUARTA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
309

Més de 225 corredors van prendre part a la 4a Sant Silvestre Montblanquina el dijous 31 de desembre de 2010, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d\’inscripcions fixades. A les 5 de la tarda uns 40 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit unes 170 persones van prendre part a la cursa de 2,5 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d\’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència dels nans de Montblanc. | Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Josep Maria Pijoan Pardell de l\’A.E. Blancafort i en categoria femenina per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc.Agrair el suport de la Policia Local, Protecció Civil, els Nans de Montblanc i tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible de nou la Sant silvestre Montblanquina. Les fotos i les classificacions poden trobar-se a http://www.atletisme.cat/clubs/montblanc

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.