GRAN PARTICIPACIÓ EN LA QUARTA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

0
404

Més de 225 corredors van prendre part a la 4a Sant Silvestre Montblanquina el dijous 31 de desembre de 2010, organitzada pel Club Atlètic Montblanc, amb un rècord de participació, arribant al límit d\’inscripcions fixades. A les 5 de la tarda uns 40 nens van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit unes 170 persones van prendre part a la cursa de 2,5 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d\’un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació i la presència dels nans de Montblanc. | Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir de berenar. Pel que fa a la classificació de la Sant Silvestre absoluta va ser guanyada en categoria masculina per Josep Maria Pijoan Pardell de l\’A.E. Blancafort i en categoria femenina per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc.Agrair el suport de la Policia Local, Protecció Civil, els Nans de Montblanc i tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible de nou la Sant silvestre Montblanquina. Les fotos i les classificacions poden trobar-se a http://www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.