Rafa Botello a la Cursa dels Nassos

0
409

Aquesta tarda he disputat la prestigiosa Cursa dels Nassos a Barcelona, com sabeu els entesos és la més popular de Catalunya i la segona del país darrere de la mítica Sant Silvestre Vallecana de Madrid. Aquest any comptava amb 9.000 corredors. La prova comptava amb quatre atletes paralímpics i això feia presagiar un disputat esprint, així va ser, la victòria va ser per al Vilatorti Roger Puigbo, seguit de mi, tercer el granollerí Jordi Madera i quart l\’Polonès Tomasz Hamerlak, tots amb el mateix temps.| Un bon final d\’any que em dóna motivació de cara a la meva participació en la marató del Campionat del Món en Chisthchurch, Nova Zelanda el 30 de gener.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.