Miguel Quesada es defensa de les informacions que apunten a una possible implicació en l\’Operació Llebrer

0
329

L\’Operació Llebrer ha acabat arribant a la ciutat. Segons ha informat avui el diari El País, el tècnic Manuel Pascua, que va ser detingut el passat 9 de desembre i posat en llibertat hores més tard tot i que continua imputat, va desxifrar a la Guàrdia Civil els codis dels plans de dopatge que van ser requisats de casa seva el mateix dia de la detenció. El rotatiu, que afirma haver tingut accés a l\’informe que la policia va passar a la jutge, apunta que Pascua va identificar a atletes com Miguel Quesada -B8-, Reyes Estévez -B15-30- o Nuria Fernández -A15-, i va admetre que cada un dels seus atletes tenia un planificació de dopatge. La lletra A o B s\’utilitzava per identificar el sexe mentre que el número correspon a la prova de cada atleta. Segons el suposat document al què ha tingut accés el diari El País, Pascua practicava autotransfusions als seus deixebles, utilitzant l\’hormona IGF-1 per augmentar la massa muscular. | RS94.6 s\’ha posat ràpidament en contacte amb Miguel Quesada i el primer que ha fet l\’atleta sabadellenc és desmentir aquesta informació, amenaçant d\’emprendre accions legals contra el diari que ho ha publicat: \”Estan dient coses que són gairebé immorals. Estic una mica decepcionat perquè un mitjà pugui tacar el nom d\’una persona sense que li passi res, i ja estem mirant amb el meu advocat aviam quines accions podem emprendre\”. Quesada també ha posat en dubte les fonts que ha utilitzat El País per arribar a aquest document i no creu que algú com Manuel Pascua pugui confessar que els va dopar: \”Ja estem suposant que ho ha dit quan realment no ho sabem. A mi m\’estranya molt que el Manolo hagi dit una cosa de nosaltres que no és certa. En el meu cas ho puc dir al 100% que mai m\’he dopat i simplement vull respondre a la Guàrdia Civil del que m\’hagi de dir. Crec que s\’està fent massa soroll de tot això\”. L\’atleta de la Joventut Atlètica Sabadell ha demanat respecte i prudència cap als atletes que són testimonis voluntaris en aquesta Operació Llebrer: \”No s\’està respectant la presumpció d\’innocència i estan filtrant el sumari. Si realment han aconseguit el sumari, s\’està filtrant una cosa que no s\’hauria de filtrar i la Guàrdia Civil estaria fent malament la seva feina\”. Quesada, que ha abandonat la Residencia Blume de Madrid per tornar a Sabadell amb la seva família, avisa del mal irreparable que se li està fent amb informacions falses al món de l\’atletisme i ha reiterat la seva innocència: \”Jo li dic a la gent que sigui prudent i no es cregui tot el que llegeixen perquè jo ja et podria dir fins a cinc mentides com que van registrar l\’habitació del Reyes Estévez a la Blume. Crec que el tema del dopatge ven molt als diaris i s\’estan carregant el món de l\’atletisme\”.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.