Miguel Quesada es defensa de les informacions que apunten a una possible implicació en l\’Operació Llebrer

0
417

L\’Operació Llebrer ha acabat arribant a la ciutat. Segons ha informat avui el diari El País, el tècnic Manuel Pascua, que va ser detingut el passat 9 de desembre i posat en llibertat hores més tard tot i que continua imputat, va desxifrar a la Guàrdia Civil els codis dels plans de dopatge que van ser requisats de casa seva el mateix dia de la detenció. El rotatiu, que afirma haver tingut accés a l\’informe que la policia va passar a la jutge, apunta que Pascua va identificar a atletes com Miguel Quesada -B8-, Reyes Estévez -B15-30- o Nuria Fernández -A15-, i va admetre que cada un dels seus atletes tenia un planificació de dopatge. La lletra A o B s\’utilitzava per identificar el sexe mentre que el número correspon a la prova de cada atleta. Segons el suposat document al què ha tingut accés el diari El País, Pascua practicava autotransfusions als seus deixebles, utilitzant l\’hormona IGF-1 per augmentar la massa muscular. | RS94.6 s\’ha posat ràpidament en contacte amb Miguel Quesada i el primer que ha fet l\’atleta sabadellenc és desmentir aquesta informació, amenaçant d\’emprendre accions legals contra el diari que ho ha publicat: \”Estan dient coses que són gairebé immorals. Estic una mica decepcionat perquè un mitjà pugui tacar el nom d\’una persona sense que li passi res, i ja estem mirant amb el meu advocat aviam quines accions podem emprendre\”. Quesada també ha posat en dubte les fonts que ha utilitzat El País per arribar a aquest document i no creu que algú com Manuel Pascua pugui confessar que els va dopar: \”Ja estem suposant que ho ha dit quan realment no ho sabem. A mi m\’estranya molt que el Manolo hagi dit una cosa de nosaltres que no és certa. En el meu cas ho puc dir al 100% que mai m\’he dopat i simplement vull respondre a la Guàrdia Civil del que m\’hagi de dir. Crec que s\’està fent massa soroll de tot això\”. L\’atleta de la Joventut Atlètica Sabadell ha demanat respecte i prudència cap als atletes que són testimonis voluntaris en aquesta Operació Llebrer: \”No s\’està respectant la presumpció d\’innocència i estan filtrant el sumari. Si realment han aconseguit el sumari, s\’està filtrant una cosa que no s\’hauria de filtrar i la Guàrdia Civil estaria fent malament la seva feina\”. Quesada, que ha abandonat la Residencia Blume de Madrid per tornar a Sabadell amb la seva família, avisa del mal irreparable que se li està fent amb informacions falses al món de l\’atletisme i ha reiterat la seva innocència: \”Jo li dic a la gent que sigui prudent i no es cregui tot el que llegeixen perquè jo ja et podria dir fins a cinc mentides com que van registrar l\’habitació del Reyes Estévez a la Blume. Crec que el tema del dopatge ven molt als diaris i s\’estan carregant el món de l\’atletisme\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.