Els resultats de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat ja estan a Internet

0
382

Kemboi Cosmers i Meritxell Calduch s\’han proclamat campions de la 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, que aquest any s\’ha disputat per primera vegada a Sant Cugat. Cosmers i Calduch han completat els 10 quilòmetres de la cursa en un temps de 29 minuts i 23 segons i 35 minuts i 26 segons, respectivament. Finalment han estat més de 2.000 els atletes que han format part d\’aquesta edició, una xifra que l\’organització ha qualificat d\’èxit.
Resultats.| Imatges de Televisió.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.