COSMERS I CALDUCH GUANYANT LA XII SANT SILVESTRE BARCELONESA A SANT CUGAT

0
602

Kemboi Cosmers i Meritxell Calduch s\’han proclamat campions de la 12a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa, que aquest any s\’ha disputat per primera vegada a Sant Cugat. Cosmers i Calduch han completat els 10 quilòmetres de la cursa en un temps de 29’23 i 35’26, respectivament. Finalment han estat més de 2.000 els atletes que han format part d\’aquesta edició, una xifra que l\’organització ha qualificat d\’èxit. El kenià Kemboi Cosmers ha estat el primer en arribar a la línia de meta, situada a la rambla del Celler. Amb un temps de 29’23’’, Kemboi ha completat els 10 quilòmetres de recorregut. L\’atleta guanyador, Kemboi Cosmers, s\’ha mostrat molt satisfet tant amb l\’organització com amb la cursa. El podi masculí l\’han completat Abderrahim El Jaafari i Mohamed Bal amb uns temps de 29’33’’ per El Jaafari i 30’14’’per Bal.| Pel que fa al quadre femení, ha estat Meritxell Calduch la vencedora en travessar la línia de meta en 35 minuts i 26 segons. El podi femení l\’han completat Inna Lebedieva amb 36 minuts i 36 segons i Yamilka González amb un temps de 37 minuts i 19 segons.
Resultats Oficials per Championchip.
Mira aquest reportatge a Cugat tv

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.