L’EKIDEN TARRAGONA ESTRENA WEB I OBRE INSCRIPCIONS

0
2338

L’ Ekiden Tarragona que tindrà lloc el diumenge 15 de maig a la ciutat de Tarragona, obrirà a partir d\’aquest divendres 31 de desembre, el seu web a través del qual s’efectuaran les inscripcions dels participants.
Un cop presentada la prova el passat 23 de novembre a l’Ajuntament de Tarragona, aquesta cursa per relleus única a l’Estat, obrirà la seva pàgina web www.ekidentarragona.com, on es podrà consultar tota la informació d’interès i serà el procediment que hauran d’utilitzar els corredors per efectuar les seves inscripcions. Així mateix, l’ Ekiden Tarragona serà present a les xarxes socials com Facebook i Twitter, iniciant una promoció que no només serà present on line sinó també a diverses curses atlètiques del país.| L’ Ekiden Tarragona, ha estat promogut per la candidatura de Tarragona 2017 per acollir els Jocs del Mediterrani a la ciutat i neix amb l’objectiu de reforçar la campanya de promoció internacional que inicia la Candidatura, apostant per una cursa única en el seu format, consistent en una Marató per relleus. Equips formats per dues o quatre persones, realitzaran un recorregut tancat de 10,549 quilòmetres. En el cas dels equips formats per quatre persones, cada corredor farà una volta al circuit, mentre que aquells equips formats per dues persones, duran a terme un total de dues voltes per participant. Amb la finalitat de crear una cursa diferent, l’ Ekiden Tarragona ens planteja una manera de córrer més emocionant, on es deixarà de banda l’esperit individualista de cada corredor posant per davant els interessos del seu equip, corrent de forma competitiva amb el mateix objectiu que els seus companys: córrer en benefici del seu grup. Tot i que en un primer moment, i tal i com s’havia anunciat en la roda de premsa de presentació del passat mes de novembre, l’ Ekiden Tarragona havia de celebrar- se el proper 8 de maig, l’organització de l’esdeveniment ha decidit postposar- la una setmana, el dia 15 de maig, per tal de no solapar-se amb la Cursa de la Primavera de Salou, cursa que destina els seus beneficis a la investigació del càncer i que molt probablement tindrà lloc el cap de setmana anterior a la data ara establerta per a Tarragona. Amb motiu de la cursa de Sant Silvestre que se celebrarà demà divendres a partir de les 17.30h a Tarragona, un equip de l’ Ekiden Tarragona serà present a la zona de sortida/arribada de la carrera al barri del Serrallo, just davant la Cofradia de Pescadors, per tal de facilitar informació a tots aquells interessats en prendre part en aquesta prova inèdita al nostre país. Díptics informatius, el recorregut detallat de la prova i personal de l’organització podran aclarir tots els dubtes al voltant de l’Ekiden Tarragona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.