Els Kenyans Cosmers Kemboi i Mónica Jepkoech, favorits en la Sant Silvestre a Sant Cugat del Vallès

0
443

La Sant Silvestre Barcelonesa, que el pròxim 31 de desembre (17:30 hores) es disputarà a Sant Cugat del Vallès, tindrà als kenyans Cosmers Kemboi i Mónica Jepkoech com a màxims favorits a la victòria, en una prova que espera comptar amb uns 3.000 inscrits. Kemboi, guanyador de la mitja marató de Porto, tindrà com a rivals directes al seu compatriota Jonatan Kipkogei i als marroquins Mohamed Bemhbarka, Mohammad Bal, Mohammad Bouchette i Omar Ouhzi. També hi haurà participació Italiana amb Marco Salami amb una marca els 1.500 de 3’40’’ i Alberto Montorio amb una marca en la mitja marató de 1h04’’|  La participació catalana serà per part de Jaume Leiva, segón europeu a la Marató de Berlin, Marc Roig, Campió de Catalunya de Mitja Marató 2010 i primer espanyol a la Marató de Barcelona 2010 i Sergio Enriquez, segon de la Mitja Marató de Gava. La prova també comptarà amb la participació d\’un dels millors atletes paralímpics del món, el marroquí Abderraman Ait Khaoumch, medalla de plata a Pequín dels 800 i 1.500 metres. Yakima González, actual campiona d\’Espanya dels 10 quilòmetres, al costat de Meritxell Calduch i Anna Bové, seran les bases espanyoles en categoria femenina, on també correrà la britànica Steve Stockton, mentre que la kenyana Mónica Jepkoech serà la gran favorita.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.