El delegat d’Esports, Pere Alcober, acompanyat de la figura de l’Home dels Nassos serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la prova atlètica,

0
2129

Aquest divendres 31 de desembre tindrà lloc la Cursa dels Nassos-Gran Premi Ibercaja, la darrera prova atlètica de l\’any que té lloc a Barcelona, i que enguany celebra un nou rècord de participació, amb 9.500 corredors i corredores inscrits, la xifra més alta de la història d\’aquesta prova que supera les multitudinàries últimes edicions (7.126 participants al 2007, 8.500 al 2008, 9.000 al 2009). El delegat d’Esports, Pere Alcober, acompanyat de la figura de l’Home dels Nassos, serà l’encarregat de donar el tret de sortida als atletes de la cursa a les 17.30 hores al carrer Selva de Mar (a l\’alçada de la plaça Ramon Calsina).| A les 17.30 hores sortiran els atletes federats i d’elit de la cursa internacional, i la sortida de la cursa popular serà esglaonada en dues parts, a les 17.31 hores i tres minuts més tard. Després d\’un recorregut de 10 quilòmetres que transcorren per bona part del Front Marítim barceloní, la prova acabarà altre cop al carrer Selva de Mar. Atletes destacats Entre els atletes professionals que enguany participen en la prova cal destacar Pol Guillén, guanyador de la passada Cursa de la Mercè; als corredors marroquins Driss Lakouaja, guanyador de diverses edicions de la Jean Bouin i de la Cursa de Sant Antoni 2010; Samir Ait Bouychamane, 2n a la Mitja i 1r a la Mitja de Ripoll; i Ilias Fifa, guanyador de la Cursa de la Mercè 2009 i segon en l’edició 2010. Roger Roca, guanyador de la recent celebrada Jean Bouin, també participarà en la Cursa, al costat dels atletes portuguesos Bruno Jesús, que va quedar en tercera posició a la passada edició de la Mitja Marató de Barcelona, i José Rocha, atleta de trajectòria internacional que va quedar 6è en el campionat d’Europa de cros. Entre les fèmines cal tenir en compte a la subcampiona de França de Mitja Marató, Patricia Lossouarn, i a l’habitual de les curses barcelonines, la marroquina Hasna Bahom, que va guanyar la Cursa de la Mercè al 2009. També participaran la portuguesa Mònica Rosa, guanyadora del cros IAAF d’Oeiras i del cros internacional d’Alcobendas, i membre de l’equip de Portugal que es va fer amb el títol mundial de cros; entre altres atletes també reconegudes com la seva compatriota Filomena Costa i la catalana Bàrbara Ramon. Fira del corredor/a La recollida de dorsal, xip i bossa del corredor/a es podran recollir al Centre Esportiu Municipal Mar Bella, prèvia presentació del comprovant de la inscripció i del DNI o passaport, els dies 29 de desembre, de 15.30 a 21.00 hores; 30 de desembre, de 10.00 a 21.00 hores, i el 31 de desembre de 10.00 a 15.00 hores. A partir de les 15 hores no es lliuraran dorsals. En aquesta espai del CEM Mar Bella hi haurà també una exposició de les marques patrocinadores de la prova, i el dia de la cursa, el 31 de desembre, hi haurà servei de guarda-roba, dutxes i aparcament, així com una zona lúdica infantil, amb tallers i inflables, per tal que els pares i mares que participin a la prova puguin córrer tranquil·lament mentre els seus fills i filles s’ho passen també d’allò més bé.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.