Tancades les inscripcions de la Cursa dels Nassos de Barcelona

0
505

El proper 31 de desembre, un total de 9.500 corredors i corredores tornaran a sortir al carrer per dur a terme allò que alguns han fet els darrers dotze anys: participar a la Cursa dels Nassos de Barcelona, l’última cursa atlètica de l’any. Es tracta d’un nou rècord de participació en la història d’aquesta cursa, que ha vist com creixia any rere any el seu nombre d’adeptes. Tal i com ha recordat el delegat d’Esports, Pere Alcober, durant l’acte de presentació celebrat a la Sala Barcelona Esports de l’Institut Barcelona Esport, s’ha triplicat la participació des dels seus inicis, doncs la prova nadalenca va començar al 1999 amb 2.912 atletes inscrits.| En aquest sentit, Alcober ha assenyalat que això “és un símptoma que les curses barcelonines estan en bona salut”, ja que aquest increment d’atletes és una constant en pràcticament totes les proves que tenen lloc a la ciutat els darrers anys. A més, la Cursa dels Nassos és per a la majoria d’amants de les curses populars la millor manera d’acomiadar-se de l’any i donar la benvinguda al que està a punt de començar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.