Tot a punt perquè Sant Cugat aculli la cursa Sant Silvestre Barcelonesa

0
537

Els kenyates Cosmers Kemboi i Monica Jepkoech principals figures de la XII Sant Silvestre El regidor d’Esports, Xavier Amador, ha presidit aquest migdia a la Sala de Plens la presentació de la XIIa cursa Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. Aquesta emblemàtica cursa, que fins ara es disputava a Barcelona, s’ha traslladat a Sant Cugat gràcies a un acord entre l’Ajuntament i el Club Atlètic Barcelonès, organitzador d’aquest esdeveniment esportiu. La presentació de la cursa ha comptat amb la presència de Domingo López, director tècnic d’aquesta prova atlètica, Josep Maria Antenas, vice-president de la Federació Catalana d’Atletisme i dos dels representants de les principals empreses patrocinadores de la cursa: Marc Casanoves de DiR i David Canela de OXD.La Sant Silvestre es disputarà, com és tradicional, el 31 de desembre i tindrà un recorregut urbà de 10 quilòmetres. La cursa començarà a les 17:30 hores la plaça Victòria dels Àngels i passarà per diversos punts emblemàtics de la ciutat de Sant Cugat, com per exemple el Monestir. L’arribada estarà ubicada a la plaça de la Vila, al costat de l’Ajuntament.| A la presentación s’ha donat a coneixer una extensa llista d’atletes de gran nivell, els kenyates Cosmers Kemboi, Guanyador de la mitja marató de Sevilla i de Oporto 2010 i Jonatan Kipkogei, tercer a la Marató de Madrid 2010. Els marroquins Mohamed Bemhbarka, guanyador de la Cursa El Corte Ingles, 2008, 2909 i 2010, Mohamed Bal, Mohamed Simó Bouchette i Omar Ouhzi. La Sant Silvestre tambè tindrà presencia británica amb Chris Warburton, atleta participant al Europeu Indoor i dos atletes italians, Marco Salami i Alberto Montorio. La presencia catalana será per part de Jaume Leiva, segon europeu a la Marató de Berlin 2010 i Sergio Enriquez Campió de Catalunya de Mitja Marató 2009 i 2010. Com atleta discapacitat tindrem una de les millors figures mundials paralimpiques Abderraman Ait Khaoumch, Sotscampió Paramlimpic a Pekin de 800 m.ll. i 1500 m.ll. En la categoría femenina també hi haurà una forta presencia de la dona, la kenyata Monica Jepkoech, Guanyadora de la Mitja Marató de Sevilla, la británica Steve Stockton, 10ª al Europeu Indoor Sub-23. També hi haura presencia marroquina amb una atleta promesa campiona del seu país, Fatima El Aouja. Tambè participarà la Campiona d’Espanya actual de 10 Km, Yakima Gonzalezl. La participació catalana será per part de Meritxell Calduch, Guanyadora de la Cursa de la Merce i la Jean Bouin 2010 i Anna Bove, 5ª a la Jean Bouin 2010. En la seva intervenció, Xavier Amador, Regidor d’Esports ha destacat que “Sant Cugat, i així ho confirmen les dades, té vocació de ser una ciutat on la gent pugui caminar, córrer i anar en bicicleta. Té vocació de ser una ciutat saludable on l’esport estigui obert a tota la ciutadania. En aquest sentit entenem la Cursa Sant Silvestre com un nou repte i una magnífica oportunitat perquè atletes professionals i amateurs comparteixin la que sens dubte és una de les nostres millors instal•lacions esportives, les places i els carrers de Sant Cugat”. Amador també ha afirmat que “tenim la voluntat de continuïtat amb la Sant Silvestre. Sant Cugat sempre estarà oberta a acollir aquesta cursa”. D’altra banda, el director tècnic d’aquesta cursa, Domingo López, ha agraït el suport i la feina feta per l’Ajuntament a l’hora de participar en l’organització de la cursa. També ha repassat els noms d’alguns atletes de nivell, Domingo ha dit que amb la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat “esperem arribar als 3.000 participants”. Teniu tota la información de la cursa a www.santsilvestre.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.