NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA

0
307

-QUI SÓM: Els components de l\’equip sóm en David Cabanillas (david), en Zenon Cubillas (Zenon), en Ramon Bernaus (Bernaus), i en Ramon Gabara (Raimon). Comptem amb l\’ajuda dels nostres àngels de la guarda: la Raquel Maynés (raquel) i la MªLlum Moneo (Llum). Tots nosaltres sóm membres actius de l\’Associació Esportiva \”CORREDORS.CAT\”, de la qual formem part, i en la qual col·laborem de diverses maneres.
-QUE VOLEM FER: El 7 i 8 de maig de 2011 ens hem proposat participar en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món – l’Intermón Oxfam Trailwalker – que transcorrerà per la ruta senderista “els 3 monts” passant pels Parcs Naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat. |
-QUE ÉS EL Trailwalker: Es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: aconseguir completar 100 kms. caminant en menys de 36 hores amb un equip de 4 persones, sense relleus. Els membres de l’equip hem de començar junts, mantenir-nos junts i acabar junts
-L\’OBJECTIU: A banda d\’aconseguir completar el nostre Repte esportiu, volem aconseguir un desafiament solidari: Amb el nostre equip, ens comprometem a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina per tal de combatre la pobresa i la injustícia en tots aquest païssos.
Junts, ens hem proposat aconseguir fer 100 kms. en menys de 36 hores. Aquest és el nostre Repte esportiu. I ho volem fer amb la vostra ajuda. Perqué aquest és també, i sobre tot, un Repte Solidari i un Repte que no és només nostre. Sentse tú, sense cada un de vosaltres, no ho podrem aconseguir. Només ho aconseguirem: NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA.
| Moltes gràcies pèr cada una de les vostres aportacions. Vés a NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=163843673659101&mid=3803d4dG2b62a99dG5cb0f86G7a&bcode=5Ebts&n_m=salva.pou%40gmail.com Edita la configuració del correu electrònic de NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA: http://www.facebook.com/n/?home.php&sk=group_163843673659101&view=notifications&mid=3803d4dG2b62a99dG5cb0f86G7a&bcode=5Ebts&n_m=salva.pou%40gmail.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.