NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA

0
597

-QUI SÓM: Els components de l\’equip sóm en David Cabanillas (david), en Zenon Cubillas (Zenon), en Ramon Bernaus (Bernaus), i en Ramon Gabara (Raimon). Comptem amb l\’ajuda dels nostres àngels de la guarda: la Raquel Maynés (raquel) i la MªLlum Moneo (Llum). Tots nosaltres sóm membres actius de l\’Associació Esportiva \”CORREDORS.CAT\”, de la qual formem part, i en la qual col·laborem de diverses maneres.
-QUE VOLEM FER: El 7 i 8 de maig de 2011 ens hem proposat participar en un dels desafiaments esportius i solidaris més grans del món – l’Intermón Oxfam Trailwalker – que transcorrerà per la ruta senderista “els 3 monts” passant pels Parcs Naturals del Montseny, Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Montserrat. |
-QUE ÉS EL Trailwalker: Es tracta d’un repte esportiu i humà extraordinari: aconseguir completar 100 kms. caminant en menys de 36 hores amb un equip de 4 persones, sense relleus. Els membres de l’equip hem de començar junts, mantenir-nos junts i acabar junts
-L\’OBJECTIU: A banda d\’aconseguir completar el nostre Repte esportiu, volem aconseguir un desafiament solidari: Amb el nostre equip, ens comprometem a aconseguir almenys 1.500 € per donar suport a la feina d’Intermón Oxfam en més de 40 països de l’Àfrica, d’Àsia i de l’Amèrica Llatina per tal de combatre la pobresa i la injustícia en tots aquest païssos.
Junts, ens hem proposat aconseguir fer 100 kms. en menys de 36 hores. Aquest és el nostre Repte esportiu. I ho volem fer amb la vostra ajuda. Perqué aquest és també, i sobre tot, un Repte Solidari i un Repte que no és només nostre. Sentse tú, sense cada un de vosaltres, no ho podrem aconseguir. Només ho aconseguirem: NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA.
| Moltes gràcies pèr cada una de les vostres aportacions. Vés a NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=163843673659101&mid=3803d4dG2b62a99dG5cb0f86G7a&bcode=5Ebts&n_m=salva.pou%40gmail.com Edita la configuració del correu electrònic de NOSALTRES I TU, JUNTS PER UNA CAUSA: http://www.facebook.com/n/?home.php&sk=group_163843673659101&view=notifications&mid=3803d4dG2b62a99dG5cb0f86G7a&bcode=5Ebts&n_m=salva.pou%40gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.