ELS 10K DE VILAFRANCA OBRE LES INSCRIPCIONS EL 3 DE GENER I ESTRENA

0
334

La cursa de 10 kms de Vilafranca que organitza el Patronat Municipal d’Esports i Fondistes Penedès  que es farà el proper 13 de febrer obre les inscripcions a partir del dilluns dia 3 de gener, tant sol es podran fer a traves de la web de www.atletisme.com, el preu és de 10 euros i 9 euros si el atleta té el xip groc de championchip. Es recomana no esperar molt a fer les inscripcions ja que als 700 atletes es tancaran. També cal indicar que tota la informació de la cursa es pot consultar a traves de la web del club que l’organitza www.fondistespenedes.com o a través de la seva pròpia web que és nova i volem presentar-vos: https://sites.google.com/site/10kvilafranca/ , una web senzilla però amb tota la informació detallada de la cursa.| Ja sabeu teniu una cita al febrer a Vilafranca, els 10k urbans de la vila, en un circuit de 5 kms dues voltes pla i molt ràpid idoni per fer grans marques o finalitzar 10 kms sense patiments, passant  pels llocs més emblemàtics de tota ella.  

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.