Driss Lakhouaja i Jacqueline Martín, guanyadors al Masnou

0
399

La Sant Silvestre més antiga de Catalunya, que, en la seva 31ª edició, estrenava organització, a càrrec del Club Atletisme La Sansi, i format, amb un recorregut de 5 quilòmetres, ha tingut lloc durant aquest matí assolellat al Masnou, lloc que ha viscut un èxit rotund amb rècord d\’inscripcions, havent de tancar-les cinc dies abans, i d\’arribats, amb gairebé, entre sèniors i nens, 1.500 participants, el major nombre de corredors de tota la seva història. L\’organització, a més, ha donat 500 euros al Centre d\’Educació Infantil i Primària Ferrer i Guàrdia per a la lluita contra la desnutrició.| Una cita que, per primera vegada també, lluïa entre els inscrits, amb les càmeres de Tv3 presents, noms d\’atletes d\’elit de la talla, per exemple, de Driss Lakhouaja o Jacqueline Martín, vencedors de la 31ª Sant Silvestre del *Masnou. El marroquí, en categoria masculina, es va imposar amb un temps de 14 minuts i 24 segons al seu compatriota Otmane Btami, que va creuar la línia de meta a 9 segons del guanyador, i al clàssic Benito Ojeda, que ho va fer a 28 segons, segon i tercer, respectivament. Sergio Enriquez, cambra, i Abderraman Ait Khamouch, cinquè, es van quedar a un pas del podi. En la categoria femenina, la component del FC Barcelona Jacqueline Martín va batre, parant el crono en 16:10, a la letona Jelena Abele, segona, a 21 segons, i a l\’africana Hasna Bahom, que va completar el podi 28 segons més tard. El quart lloc ho va ocupar la catalana Bàrbara Ramón, mentres que quinta i sisena, respectivament, van ser la ucraïnesa Inna Lébedeva i l\’africana Wahbi Kenza. Jose Luis Blanco, l\’organitzador de la prova, ha indicat que “en cinc setmanes hem batut tots els rècords. Ha estat una gran matinal d\’atletisme, amb gairebé 300 menors, atletes d\’elit, gran participació, nombrosos obsequis i vistosa per a l\’espectador, que són les meves cinc premisses”. El seu club, La Sansi, ha tret al carrer, en set dies, entre les Sant Silvestres de Lloret i El Masnou, a més de 4.000 corredors, amb una xifra de 700 petits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.