Esgotats els dorsals de la Sant Silvestre del Masnou

0
424

La 31ª edició de la Sant Silvestre del Masnou, que tindrà lloc diumenge que ve 26 de desembre sobre un recorregut de 5 quilòmetres, batrà el rècord de participants. Mancant cinc dies, des de dimarts passat a la nit, les 1.500 inscripcions posades en venda es van esgotar molt abans del previst.
La Sant Silvestre més antiga de Catalunya comptarà amb 1.250 corredors en sènior i 300 menors, la qual cosa fa un total d\’1.550 participants en una cita que començarà a les 10:30 hores amb els petits com a protagonistes i que tindrà el seu punt culminant amb la carrera absoluta a les 11:00, que sortirà des del port esportiu de la localitat barcelonina.| Jose Luis Blanco, nou organitzador de la carrera, s\’ha mostrat content amb la resposta dels participants en el nostre primer any com a organitzadors. El C.A. La Sansi porta cinc setmanes treballant en aquesta carrera i batre el rècord de corredors en 31 anys, ens anima per pensar que el diumenge serà un gran dia. Patrocinadors com Powerade, Henkel, Kellogg’s, Planet Hobby o LLIGO, al costat de les autoritats del *Masnou i inscrits, s\’han bolcat. Aquest és part del gran èxit”. “Igual que hem fet amb La Sansi de Lloret, volem col·locar la del Masnou entre les set millors Sant Silvestres de les més de 300 que se celebren per tota Espanya”, va indicar deixant clar l\’objectiu marcat per a una carrera que explicarà, per primera vegada en la seva història, amb atletes d\’elit del nivell de la catalana Jacqueline Martín, la letona Jelena Abele, la marroquina Hasna Bahom o la ucraïnesa Inna Lebédeva, en categoria femenina, o dels africans Driss Lakhouaja, Otmane Btami i Paul Sie i els espanyols Iván Hompanera, Sergio Enriquez, Jesús Card, Benito Ojeda o Cortés Huete, en la masculina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.