Capio Hospital General se suma als col·laboradors de la XII Sant Silvestre a Sant Cugat

0
414

El Capio Hospital General de Catalunya ha signat un conveni de col·laboració amb la cursa Sant Silvestre Barcelonesa, que aquest any es correrà per primera vegada a Sant Cugat. L\’acord assegura l\’assistència mèdica als participants i inclou, a través de la Creu Roja, el subministrament d\’ambulàncies i material mèdic necessari per garantir el correcte desenvolupament de la prova. | La Sala de Juntes del Capio Hospital General de Catalunya ha estat l\’escenari de la singatura del conveni de col·laboració entre l\’empresa sanitària i la Sant Silvestre Barcelonesa. En pocs dies s\’han posat d\’acord per fer realitat aquest conveni de col·laboració. L\’organitzador de la Sant Silvestre, Domingo López, assegura que han arribat fàcilment a l\’acord. Domingo Lopez, Director Tècnic “La nostra idea ha estat trobar esponsors de la ciutat. Hem tingut una gran acceptació de Capio Hospital General” Iñaki Garcia Gerent de CAPIO “Per nosaltres és un honor continuar col·laborant amb l\’esport a Sant Cugat i en aquesta primera Sant Silvestre Barcelonesa”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.