28a CURSA DE L’INDIOT A MOLLERUSSA ( Lleida )

0
2103

Recordem que el dissabte, dia 26 de desembre es realitzarà la “28a CURSA DE L’INDIOT”, a la plaça Manuel Bertrand a les 11 del matí.
Recordar-te que tanquem la inscripció on-line el dimecres dia 22 de desembre o bé quan s’arribi als 350 corredors en les categories de veterans, sèniors i juvenils o als 300 participants en les categories escolars. El mateix dia de la cursa, el 26 de desembre, la recollida de pitrals serà de 9.30 a 10.30 h per la cursa de les categories dels sèniors, veterans i juvenils. A partir de les 10.30 h les inscripcions on-line d’aquestes tres categories quedaran anul·lades i s’haurà de fer la inscripció de nou.| A través de la pàgina web podeu complementar la informació necessària: http://mollerussa.cat/esports/indiot Tots els inscrits a les categories de veterans, sèniors i juvenils rebran uns guants de folre polar i les categories escolars rebran una bossa d’obsequis per participar en aquesta cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.