Rècord d\’inscripcions en la Sant Silvestre del Masnou

0
400

Quan queden cinc dies perquè se celebri la 31ª edició de la Sant Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya i, per primera vegada, organitzada pel Club Atletisme La Sansi diumenge que ve 26 de desembre a partir de les 10:30 hores, el rècord d\’inscrits ja ha estat depassat
Més d\’1.200 corredors es donaran cita en una tradicional carrera que presenta més novetats que mai. Inclosa en el calendari de la RFEA per primera vegada en la seva llarga història, la Sant Silvestre del Masnou, de 5 km, comptarà amb atletes de la talla dels africans Driss Lakhouaja (el Marroc), tercer en la Jean Bouin i en La Sansi 4, Paul Sie (Ghana) i Otmane Btami (el Marroc), cambra a Lloret. Per part local, Sergio Enriquez, guanyador de nombroses carreres durant la temporada 2010, l\’internacional junior Jesús Card i els clàssics Benito Ojeda, doble campió d\’Espanya de marató en 2000 i 2001, i Cortés Huete, mundialista en diverses ocasions, seran alguns dels principals candidats per fer-se amb el triomf. Iván Hompanera, campió del món de 800m. i doble medallista d\’or en els Jocs Paralímpics de Sidney 2000, també prendrà la sortida.| En categoria femenina, el cartell de favorita ho portarà penjat la catalana del FC Barcelona Jacqueline Martín, component de l\’equip espanyol que va aconseguir el bronze fa uns dies en l\’Europeu de Cross i campiona d\’Espanya de cross curt en 2004 i 2005. Els seus rivals seran la letona Jelena Abele, subcampiona del món junior en 2003 i segona en La Sansi 4 després de la subcampiona olímpica Eunice Jepkorir, i la marroquina Hasna Bahom, Bàrbara Ramón i la ucraïnesa Inna Lébedeva, quarta, sisena i setena, respectivament, a Lloret Tots i cadascun dels corredors que es donin cita al Masnou, es portaran, per només completar el recorregut, una nit gratuïta en un dels 400 hotels associats a Planet Hobby i, per només participar, una samarreta tècnica de la signatura Li-Ning i productes de Henkel, ChupaChups, CocaCola, LLIGO, Medilast, Kellogg’s, Soria Natural, La Finestra Sul Cel, Aquarius o Powerade. Per inscriure\’s en la Sant Silvestre del Masnou, poden fer-ho per 9 euros (10 euros sense xip groc) fins al 23 de desembre a través de la web oficial de la carrera (www.santsilvestredelmasnou.com) o en un dels següents punts d\’inscripció:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.