LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA SUPERA EL MILER D\’INSCRITS

0
444

El 16 de gener de 2011 es disputarà la dotzena edició de la Mitja Marató de Terrassa, organitzada per l\’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb les expectatives, com en edicions anteriors, d\’arribar a la xifra marcada d\’inscripcions, 2500 atletes.
Quan encara resten dies per disputar-se la prova, el ritme d\’inscripcions per la dotzena edició de la Mitja Marató de Terrassa es important, superant en aquests moments el miler d\’incrits. Uns 1200 atletes aproximadament ja han certificat la seva presencia a la cursa, tenint en compte que el major número d\’inscripcions es produeix-ant a l\’últim moment. Per aquesta edició, l\’organització, amb l\’objectiu d\’oferir l\’habitual qualitat ha establert un límit de 2500 inscrits.| El dia 16 de gener de 2011 Terrassa es convertirà en l\’escenari d\’una de les proves atlètiques mes consolidades, a mes, acollirà de nou una de les màximes competicions de la temporada del calendari de ruta de la Federació Catalana d\’Atletisme com es la 20ena. Edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, Campionat de Catalunya absolut i de Veterans. L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ultima tots els preparatius per aquesta cursa que sempre ha estat un referent esportiu per la nostra ciutat. Entre les novetats destaca l\’acord amb RENFE per els desplaçaments dels atletes, la Fira del Corredor que es celebrarà a l\’Hotel Don Cándido el dia abans de la cursa, entre altres. Les inscripcions per a la Mitja Marató de Terrassa i per a la cursa Santi Centelles (5 km.) es poden continuar realitzant per Internet a través de la pàgina web de l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa: .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.