LA MARATÓ DE BARCELONA JA SUPERA ELS 10.000 INSCRITS

0
447

Dilluns, després del primer canvi de preu, va arribar als 10.353 corredors, un 29% més que en la passada edició
La Marató de Barcelona prossegueix la seva imparable ascensió en el nombre d\’inscrits per a la propera edició, que se celebrarà el 6 de març de 2011. Dilluns passat, després del primer canvi de preu realitzat durant el cap de setmana, es va arribar als 10.000 inscrits. En concret 10.353, un 29 per cent més dels que ho havien fet l\’any passat en la mateixa data, en què només hi havia 8.024. En l\’última edició, en la que hi va haver 12.212 inscrits, la xifra de 10.000 no es va sobrepassar fins al dia 26 de gener. Si es manté la mateixa progressió, el rècord de l\’any passat es batrà amb comoditat.| El següent canvi de preu es produirà el proper 30 de gener. Les inscripcions per a la carrera, liderada per l\’Ajuntament de Barcelona i organitzada per la UTE formada per les empreses RPM Racing i ASO, romandran obertes fins el dia 20 de febrer de 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.