corre o camina per la Marató de TV3

0
404

Èxit de participació ciutadana en aquest acte organitzat pel Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tàrrega amb la col.laboració d’entitats targarines
Més de mig mil.ler de participants corrent o caminant, durant les 12 hores que va durar l’activitat i 2300 euros de recaudació per la Marató de TV3
En motiu de la celebració de la Marató de TV3, dedicada en aquesta edició dels 2010 a la lluita contra les lesions medul.lars i cerebrals adquirides, el Club d’Atletisme 100×100 Fondistes de Tarrega va organitzar el diumenge 19 de desembre de 2010 l’activitat “corre o camina per la Marató de TV3” que va consistir en donar tombs de manera ininterrompuda de les 9 del mati a les 21 h del vespre, en un recorregut de circular de 150 metres de longitud per l’emblemàtica plaça del Carme, coneguda popularment con El Pati. El dia s’aixecà plujós, i a les 9 del matí, al toc de campanes, vam encetar aquest repte que ademes de recaptar fons de manera benèfica per la Marato de TV3 volia conscienciar a la ciudatania sobre l’hàbit de fer esport. | A les 11 del matí la plaça s’omplia de tricicles i bicicletes del club Alba, de l’Asssociacio Alba de Tàrrega, demostrant l’esforç, la tenacitat i la capacitat d’il.lusionar a persones amb discapacitats. Les activitats centrals del matí arribaven amb l’aportació de l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria de Tarrega, que amb la primera edició de l’Atrapatió!!!! aconseguiren que centenars de nens donguessin tombs al Pati, amb ganes de “cagar” a un àgil tió de cames musculoses. Posteriorment nens de les diferents branques de l’Agrupament Escolta de Tàrrega van oferir un repertori de nadales. Durant tot el dia, “l’Eti”, la mascota de Foment Targarí, Associacó de serveis i comerços de Tarrega, despres de fer la seva aportació voluntaria per la Marató, va obsequiar als mes menuts amb caramels i globus. Durant el migdia, sense pauses ni interrupcions, corredors i caminadors feien metres per la Marató. A l’inici de la tarda els Gegants de Tàrrega, de la Fal.lera Gegantera, acompanyats pels Grallers de la Barra, efectuaven la primera cursa de gegants, amb dorsals al pit, donaven tombs a la plaça. Posteriorment es va celebrar la cursa de nans de Tàrrega, amb els nans Pio, Guantxo, Rosalia i Guixanet, que van convertir la festa en un una competició de tradició i cultura popular targarina, on tots hi participaven de manera benèfica per la Marató de TV3. A la festa també es va afegir el gegantó del col.legi Angel Guimerà de Tàrrega. Durant la celebració de les curses de gegants i de nans de Tàrrega, el servei de neteja de l’Associació Alba, va repartir xocalota desfeta i coca per als mes menuts, que amb un donatiu d’1 euro, participaven en les aportacions econòmiques per la Marató. El moment mes emocionant del dia, va ser quan la gran familia de la Llar Aleix de l’Associació Alba de Tàrrega amb la coral Superpolifònica de l’Alegria, formada per persones amb discapacitats, van engrandir encara mes la festa amb les seves melodies nadalenques. Es van recaudar mes de 2300 euros, i hi van pendre part gent de Belianes, Verdú, Lleida, Motgai, La Fuliola, Vilagrassa, Sant Guim, Cervera, el Talladell, Tàrrega i fins hi tot de Brasil. El participant mes jove no arribava a l’any d’edad i el mes veterà superava els 80 anys. L’estimació de l’organització es que es van donar mes de 10.000 voltes a la plaça asolint un total de 1.500 kilometres. Rècord absolut, solidaritat total, objectiu complert: còrrer o caminar per la Marató de TV3. Repte asolit!!!!!! Agraiment especial a les entitats, persones i participants que ho han fet possible. El proper any hi tornarem!!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.