El costat més femení de l\’Extreme Man 226 Salou Costa-Daurada

0
469

Alexandra Louison i Aline Choretier han confirmat la seva participació a l\’Extreme Man 226 Salou-Costa Daurada que es disputarà el 5 de Juny de 2011. A part de ser còmplices, les dues triatletes franceses són competidores d’elit. Al setembre passat, van aconseguir els dos primers llocs de l\’Extreme Man 113 Menorca. Esperen repetir aquest exit el 5 de Juny de 2011, a la Costa Daurada, aquesta vegada, gaudint de l\’experiència juntes| Repeteixen! Després d\’haver provat l\’ambient Extreme Man a Menorca, el duet més femení del triatló francès no es perdrà el segon acte d\’aquesta nova marca de triatló de llarga distància. Alexandra Louison ho tenia clar : “m\’ha encantat la primera carrera a les Balears. Així que no volia perdre\’m la primera edició de l\’Extremi Man 226 Salou.” La guanyadora del mític triatló de Niça 2007, una de les millors duatletes del món, també sap que les exigents carreteres del Priorat estan fetes per als seus dots d\’escaladora. El mateix pensa Aline Choretier, que aprecia els recorreguts durs, com ho demostra el seu tercer lloc en 2008 a la carrera més dura del món, l’Embrunman (triatló de llarga distància als Alps). La triatleta de Saint-Etienne, esteticista de professió, explica : “Em buscava un desafiament nou per 2011. Ens ho vam pasar tant bé a Menorca que naturalment vaig pensar en Salou.” Amb la seva oferta turística, la Costa Daurada és la destinació ideal per a compartir un desafiament tant gran com a l’Extreme Man 226 (3,8km de natació, 180km de bici, 42,2km a peu). “Amb Alex, funcionem igual. Els dies anteriors a la prova, solem entrenar i aprofitar l\’estada intentant visitar o descobrir la regió. I ens recolzem i animem bastant. Això sí, a l\’hora de competir, cadascuna a la seva!”, assegura Aline. Les dues amigues, unides pel triatló des de fa gairebé deu anys, representaran perfectament els valors d\’un esdeveniment que vol convertir-se en una mica més que un repte esportiu… una experiència total.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.