CAM passa a dir-se AVINENT CA MANRESA.

0
450

Aquesta tarda de dilluns s\’ha presentat oficialment el nou sponsor de Club Atlètic Manresa. L\’acte de presentació s\’ha dut a terme en la seu social de l\’empresa AVINENT IMPLANT SYSTEM. L\’acord a la que les dues parts han arribat ha estat desprès de tres anys de col.laboració, que ha permès coneixer-se i establir uns lligams de complicitat vers el projecte esportiu i social de l\’entitat manresana. La durada de l\’acord es inicialment per tres anys, però amb l\’intenció per part del grup empresarial d\’aprofundir en un futur encara mes en el projecte.| L\’acord l\’ha signat la Srª Mercè Rosich com a Presidenta de l\’entitat manresana i el Sr. Joan Cortina com a President del grup empresarial Vilardell Purtí, SL, que te com a empresa filial a Avinent Implant System. A l\’acte de presentació en el que s\’ha reunit als mitjans de comunicació locals i comarcals, tambè hi han estat presents el Sr. Albert Giralt com a Director General d\’Avinent i el Sr. Joan Lleonart, Director Tècnic de Club Atlètic Manresa. Tanmateix, quatre dels seus millors atletes han estat presents en aquest important acte per l\’entitat: la quatrecentista Eulalia Torrescasana i el migfondista Ramon Camps en representació de la valuosa remesa d\’atletes veterans en que compta l\’entitat, i els tanquistes Alba Casanovas i Marc Valero en representació de la jove fornada de talents que va pujant dins el club. Amb aquest acord, Club Atlètic Manresa veu aconseguit un dels seus objectius més preuats, com era poder comptar amb el suport d\’una marca. A partir de l\’1 de gener, el CAM passa a dir-se AVINENT CA MANRESA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.