Jepkorir i Behmbarka es porten La Sansi 4

0
419

La keniata Eunice Jepkorir, en categoria femenina, i Mohamed Behmbarka, en la masculina, han signat amb el seu nom la 4ª edició de la Sansi, que ha tingut lloc durant el matí d\’avui a Lloret de Mar.
Un domini africà que va començar a partir de les 11:00 hores, quan es va donar la sortida de la 1ª Sansi de ‘La Dona Marinera’, en la qual la subcampiona olímpica Jepkorir va imposar un fort ritme que tan sols Eva Arias va aguantar. Ja en el passeig marítim, passat l\’equador de la prova, l\’africana va desenganxar a una Àries que finalment va acabar en tercera posició, a 40 segons de la vencedora i a 12 de la letona Jelena Abele, qui també li va superar per ocupar la segona plaça. Hasna Bahom, a 44 segons, va marcar la cambra millor temps. En la categoria masculina, Mohamed Behmbarka va emular a Jepkorir, desenganxant a l\’internacional espanyol Ángel Mullera quan la pista d\’atletisme ja apuntava al fons. L\’atleta local va finalitzar segon, deixant-se tres segons amb el guanyador. El marroquí Driss Lakhouaja, a 8 segons, va completar el podi, mentre que el també africà Otmane Btaimi, Reyes Estévez i Miguel Quesada van ocupar la quarta, cinquena i sisena posició, respectivament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.