TOT A PUNT PER LA 4A SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA PER LA MARATÓ DE TV3

0
464

Amb el lema \”Posa\’t el barret i mou les cames per la marató de TV3\”el Club Atlètic Montblanc ja té a punt la 4rta Sant Silvestre Montblanquina que tindrà lloc el proper divendres 31 de desembre pels carrers de Montblanc organitzada pel Club Atlètic Montblanc. Aquest any els nans de Montblanc participaran en la festa i la Unió de botiguers i Comerciants de Montblanc sortejaran entre tots els participants, un val de compres a les Botigues de Montblanc, per valor de 100 euros. Hi haurà una Sant Silvestre petita ( 500m) i una de popular (2,5 Qm) per tal d\’animar el màxim de gent a participar-hi i a col·laborar en la causa solidària de la Marató de TV3.Al final tots els participants rebran una bossa record de la Sant Silvestre i berenar. La inscripció és de 3 euros. Podeu trobar tota la informació i fer les inscripcions a www.atletisme.cat/clubs/montblanc

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.