IX Lliga Internet Championchip 2010

0
312

Total d\’inscrits a la Lliga: 4803 La Lliga 2.0 es presentarà el dissabte, 15 de gener del 2011 a les 18:00 a Terrassa, hotel Don Cándido, a l\’acte prèvi al lliurament de trofeus de la Lliga 2010. La organització de la Mitja de Terrassa (16 gener) invita als 5 primers homes i dones del rànquing: Lola Molina, Lucia Martinez, Elena Segura, Alèxia Patiño, Mercè Rueda, Antonio Sevillano, Daniel Amado, Xavier Muñoz, Vicenç Solé i Francesc Diaz tenen dorsal per aquesta cursa. No cal fer res.| La Lliga ni para ni descansa, i si l\’edició del 2010 acaba el 31 de desembre, l\’edició 2011 comença el 9 de gener amb la Mitja de Sitges. Ja tenim un calendari provisional dels primers mesos de l\’any 2011. Alguna novetat important, la Cursa El Corte Ingles s\’avança al 3 d\’abril, una setmana abans de la cursa de Bombers-Nike i el dissabte 2 d\’abril, els inscrits a la Lliga podran estrenar la nova pista coberta de Sabadell, on es faran series de 1.000 metres, 5 voltes a la pista en grups de 12 participants.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.