IX Lliga Internet Championchip 2010

0
404

Total d\’inscrits a la Lliga: 4803 La Lliga 2.0 es presentarà el dissabte, 15 de gener del 2011 a les 18:00 a Terrassa, hotel Don Cándido, a l\’acte prèvi al lliurament de trofeus de la Lliga 2010. La organització de la Mitja de Terrassa (16 gener) invita als 5 primers homes i dones del rànquing: Lola Molina, Lucia Martinez, Elena Segura, Alèxia Patiño, Mercè Rueda, Antonio Sevillano, Daniel Amado, Xavier Muñoz, Vicenç Solé i Francesc Diaz tenen dorsal per aquesta cursa. No cal fer res.| La Lliga ni para ni descansa, i si l\’edició del 2010 acaba el 31 de desembre, l\’edició 2011 comença el 9 de gener amb la Mitja de Sitges. Ja tenim un calendari provisional dels primers mesos de l\’any 2011. Alguna novetat important, la Cursa El Corte Ingles s\’avança al 3 d\’abril, una setmana abans de la cursa de Bombers-Nike i el dissabte 2 d\’abril, els inscrits a la Lliga podran estrenar la nova pista coberta de Sabadell, on es faran series de 1.000 metres, 5 voltes a la pista en grups de 12 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.