APROFITA LA MILLOR TARIFA D’INSCRIPCIÓ

0
1963

Córrer la Marató de Barcelona del 6 de març de 2011 per 50 euros, amb gairebé el 30 per cent de descompte sobre el preu final de la inscripció, estarà a l’abast de tothom fins aquest diumenge dia 19 de desembre, ja que al dia següent canviarà la tarifa. Per optar al descompte cal omplir el formulari d’inscripció i fer el pagament On-line a través del portal web oficial de la cursa (www.maratobarcelona.com) abans de les 12 de la nit del diumenge dia 19 de desembre. A partir del dia 20, i fins al 30 de gener, el preu pujarà a 60 euros i del 31 de gener fins al 20 de febrer, dia en el que es tancarà el termini d’inscripcions, s’hauran de pagar 70 euros. La Marató de Barcelona, que en la seva última edició va batre un espectacular rècord de participació amb 12.211 inscrits, segueix seduint als corredors. A tres mesos de la seva celebració, ja té 8.223 inscrits (a dia d’ahir), un 30,6% més que l’última edició en aquesta data. És a dir, la 33a edició de la Marató aspira a tornar a batre rècords.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.