Lliga d\’Internautes 2011

0
349

Nova classificació superclubs per l\’any 2011
Es modificarà la classificació per clubs en l\’apartat de superclubs, mantenint igual les classificacions masculines i femenines. Puntuaran els vuit participants homes o dones de cada equip que hagin fet més punts de lliga aquell cap de setmana, tenint en compte totes les curses de dissabte i diumenge. Si hi ha curses entre setmana, s\’assignaran al cap de setmana anterior o posterior. Un mateix participant podrà fer punts a dues o més curses si participa durant el cap de setmana a més d\’una cursa. Puntuen sense diferència homes i dones fins un màxim de 8 cada cap de setmana. Aquests punts s\’aniran acumulant cada setmana fins arribar al final de la Lliga. Es el mateix sistema de la classificació per equips que aplica a les voltes ciclistes.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.