Lliga d\’Internautes 2011

0
505

Nova classificació superclubs per l\’any 2011
Es modificarà la classificació per clubs en l\’apartat de superclubs, mantenint igual les classificacions masculines i femenines. Puntuaran els vuit participants homes o dones de cada equip que hagin fet més punts de lliga aquell cap de setmana, tenint en compte totes les curses de dissabte i diumenge. Si hi ha curses entre setmana, s\’assignaran al cap de setmana anterior o posterior. Un mateix participant podrà fer punts a dues o més curses si participa durant el cap de setmana a més d\’una cursa. Puntuen sense diferència homes i dones fins un màxim de 8 cada cap de setmana. Aquests punts s\’aniran acumulant cada setmana fins arribar al final de la Lliga. Es el mateix sistema de la classificació per equips que aplica a les voltes ciclistes.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.