Revista MARATHON número 303 de Desembre

0
441

Dediquem la portada a la primera edició de la Marató Costa Daurada, prova a la qual donem una gran benvinguda i que ha obtingut un èxit rotund en tots els apartats. Si ja és complicat en els temps actuals organitzar una primera edició d’una cursa de poc recorregut, més ho és encara fer néixer una nova marató. El segon reportatge llarg és la 87a edició de la Jean Bouin que ha comptabilitzat 10.215 participants repartits entre 12 proves; i el tercer un avançament de la pròxima Mitja Marató de Barcelona que comenta una nova etapa organitzativa. I A MÉS A MÉS trobareu els comentaris de les següents proves: Mitja Marató Ciutat de Tarragona, 5 Milles Nocturnes de Cerdanyola, 30è. Aniversari de la Cursa de l’Amistat, Pujada i Baixada a Guanta, Córrer per Córrer, Cursa de Sant Vicenç dels Horts, Cursa del Sant Crist, a Balaguer, Cursa de les Roques, a Horta de Sant Joan, Nou rècord d’Espanya d’Ultrawalking i acaven amb el Cros Popular de Sants, a Barcelona.| A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals DESEMBRE i totes les del GENER i FEBRER, on la nostra col·laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 60 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada cursa amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per l’any 2011 més d’obsequi un pantalonet de córrer i una motxilla de cordons per només 48 euros. I recordeu que els subscriptors a Marathon reben el Calendari Petit de Butxaca de les proves del 2011 de forma preferent a començaments de l’any. Consulteu la nostra pàgina web: www.revistamarathon.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.