La mitja marató de Terrassa, 16 gener 2011, amb més serveis que mai pels populars

0
324

…a la web mitjaterrassa.cat, tota la informació, detalls i recomanacions d’última hora. • El dissabte 15 de gener, el dia abans de la cursa, a l’hotel Don Cándido, muntarem per a tu, la Fira del Corredor… ->On podràs recollir el teu dorsal i xip (si cal) ->Podràs assistir a les Jornades Tècniques de Champión Chip ->Trobaràs estands dels patrocinadors amb mostres de productes ->Servei de prevenció mèdica ->Accions culturals. Els Castellers de Terrassa, per primera vegada, faran un Castell, dins del hall de l’hotel. ->Servei de bar • El dia 16, la cursa. Quan arribis a la Village, gaudiràs de: ->Animació amb speakers professionals ->Carpes d’informació i atenció personalitzada ->Informació itinerant ->Recollida de dorsals i xip (si cal) ->Expo amb productes dels nostres patrocinadors ->Servei de bar ->Centre sanitari ->Servei de vestidors, guarda-bosses, etc. ->Zona Vip ->Música ->Castellers ->Si portes els nens, podran gaudir dins la Village, de parc infantil ->Els acompanyants, mentre esperen, poden fer turisme, ja que tenen les esglésies romàniques de Sant Pere a 300 m. | • Durant el transcurs de la cursa, hem preparat per a tu… ->Per començar, trobaràs una cursa tècnica. Això vol dir que hauràs de gestionar molt bé les forces, aprofitar les baixades, mantenir el ritme en les pujades i recuperar en les zones de pla. ->Marcatge de cada punt km. ->Avituallaments d’aigua, als km 5, 10 i 15 ->Punts d’atenció sanitària, (Creu Roja) als km 8, 12 i 18 ->Assistència motoritzada ->150 voluntaris i 80 policies municipals garantiran la teva seguretat en les cruïlles. ->Control de seguretat de les tres primeres dones classificades. ->Servei de 3 ambulàncies. • En acabar, cansat però satisfet, gaudiràs de… ->Àmplia zona de recuperació amb avituallament d’aigua ->Atenció hospitalària (Mútua de Terrassa) ->Excel•lent regal de participació ->Altres avituallaments ->La gran Botifarrada ->Atenció dels fisios ->Atenció mèdica ->Vestidors, dutxes, etc. ->Passeig pel Village ->Servei de bar ->Música ->Castellers ->Entrega de trofeus ->Pots dinar amb nosaltres a l’hotel Don Cándido (cal fer reserva al telèfon 937333300, preu: 15€, iva inclòs) -Si tenim el teu e.mail, t’enviarem les darreres notícies de la cursa. -Si encara no el tens, podràs comprar el xip groc per 9 € (entrega el dia de la cursa). -Tindràs una assegurança individual d’accidents. -Si ets de fora de Terrassa, podràs venir en tren gratuïtament el dia de la cursa. Renfe patrocina el viatge d’anada i tornada. Veuràs la publicitat de la mitja a: -Diari de Terrassa -Diari Sport -Premsa on-line -Web corredors.cat -La publicitat estàtica, estarà repartida per tota la ciutat de Terrassa, pels equipaments municipals i els centres educatius. -Companys de l’organització repartiran flyers publicitaris en les millors curses de Catalunya, els mesos de desembre i gener. -Viuràs la mitja pel mitjans municipals de comunicació: veuràs l’espot de TV, entrevistes, reportatges, tota la informació en els magazins de ràdio. -El dia 7 de gener, al Centre Cultural d’Unnim, podràs gaudir d’una gran Festa de Presentació. -Recorda… tens la Village, la sortida i l’arribada, a uns 400 m de l’estació de la Renfe. -Ells llocs d’aparcament recomanats estan situats a 500 m del Village (ho veuràs a la web mitjaterrassa.cat). • Mes tard, quant ja estiguis descansant a casa… ->Podràs veure el reportatge de la cursa per TV3 ->Obtindràs a la web mitjaterrassa.cat, el teu diploma de participació, on hi figuraran, el lloc i el temps emprat en fer la mitja marató de Terrassa. Totes aquestes propostes també les gaudiràs en la cursa popular Santi Centelles de 5 km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.