La mitja marató de Terrassa, 16 gener 2011, amb més serveis que mai pels populars

0
428

…a la web mitjaterrassa.cat, tota la informació, detalls i recomanacions d’última hora. • El dissabte 15 de gener, el dia abans de la cursa, a l’hotel Don Cándido, muntarem per a tu, la Fira del Corredor… ->On podràs recollir el teu dorsal i xip (si cal) ->Podràs assistir a les Jornades Tècniques de Champión Chip ->Trobaràs estands dels patrocinadors amb mostres de productes ->Servei de prevenció mèdica ->Accions culturals. Els Castellers de Terrassa, per primera vegada, faran un Castell, dins del hall de l’hotel. ->Servei de bar • El dia 16, la cursa. Quan arribis a la Village, gaudiràs de: ->Animació amb speakers professionals ->Carpes d’informació i atenció personalitzada ->Informació itinerant ->Recollida de dorsals i xip (si cal) ->Expo amb productes dels nostres patrocinadors ->Servei de bar ->Centre sanitari ->Servei de vestidors, guarda-bosses, etc. ->Zona Vip ->Música ->Castellers ->Si portes els nens, podran gaudir dins la Village, de parc infantil ->Els acompanyants, mentre esperen, poden fer turisme, ja que tenen les esglésies romàniques de Sant Pere a 300 m. | • Durant el transcurs de la cursa, hem preparat per a tu… ->Per començar, trobaràs una cursa tècnica. Això vol dir que hauràs de gestionar molt bé les forces, aprofitar les baixades, mantenir el ritme en les pujades i recuperar en les zones de pla. ->Marcatge de cada punt km. ->Avituallaments d’aigua, als km 5, 10 i 15 ->Punts d’atenció sanitària, (Creu Roja) als km 8, 12 i 18 ->Assistència motoritzada ->150 voluntaris i 80 policies municipals garantiran la teva seguretat en les cruïlles. ->Control de seguretat de les tres primeres dones classificades. ->Servei de 3 ambulàncies. • En acabar, cansat però satisfet, gaudiràs de… ->Àmplia zona de recuperació amb avituallament d’aigua ->Atenció hospitalària (Mútua de Terrassa) ->Excel•lent regal de participació ->Altres avituallaments ->La gran Botifarrada ->Atenció dels fisios ->Atenció mèdica ->Vestidors, dutxes, etc. ->Passeig pel Village ->Servei de bar ->Música ->Castellers ->Entrega de trofeus ->Pots dinar amb nosaltres a l’hotel Don Cándido (cal fer reserva al telèfon 937333300, preu: 15€, iva inclòs) -Si tenim el teu e.mail, t’enviarem les darreres notícies de la cursa. -Si encara no el tens, podràs comprar el xip groc per 9 € (entrega el dia de la cursa). -Tindràs una assegurança individual d’accidents. -Si ets de fora de Terrassa, podràs venir en tren gratuïtament el dia de la cursa. Renfe patrocina el viatge d’anada i tornada. Veuràs la publicitat de la mitja a: -Diari de Terrassa -Diari Sport -Premsa on-line -Web corredors.cat -La publicitat estàtica, estarà repartida per tota la ciutat de Terrassa, pels equipaments municipals i els centres educatius. -Companys de l’organització repartiran flyers publicitaris en les millors curses de Catalunya, els mesos de desembre i gener. -Viuràs la mitja pel mitjans municipals de comunicació: veuràs l’espot de TV, entrevistes, reportatges, tota la informació en els magazins de ràdio. -El dia 7 de gener, al Centre Cultural d’Unnim, podràs gaudir d’una gran Festa de Presentació. -Recorda… tens la Village, la sortida i l’arribada, a uns 400 m de l’estació de la Renfe. -Ells llocs d’aparcament recomanats estan situats a 500 m del Village (ho veuràs a la web mitjaterrassa.cat). • Mes tard, quant ja estiguis descansant a casa… ->Podràs veure el reportatge de la cursa per TV3 ->Obtindràs a la web mitjaterrassa.cat, el teu diploma de participació, on hi figuraran, el lloc i el temps emprat en fer la mitja marató de Terrassa. Totes aquestes propostes també les gaudiràs en la cursa popular Santi Centelles de 5 km.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.