Torna la Sant Silvestre més antiga de Catalunya

0
385

La 31ª edició de la Sant Silvestre del Masnou, organitzada pel Club Atletisme La Sansi, se celebrarà el proper 26 de desembre a partir de les 10:30 hores, quan la cita donarà el tret de sortida amb les dues carreres infantils. Una renovada Sant Silvestre que, per primera vegada en la seva llarga història, estarà inclosa en el calendari de la RFEA i comptarà amb atletes d\’elit en la prova popular, reduïda a 5 quilòmetres i que tindrà com a punt de partida el port esportiu del Masnou. En la categoria femenina, a més de més noms que anirem anunciant durant els propers dies, estaran presents la internacional Jacqueline Martín, recent bronze per equips en el Campionat d\’Europa de Cross, i la letona Jelena Abele.| Entre les nombroses novetats que gaudiran els més d\’1.000 corredors que es preveuen, es troben el servei gratuït de guardaropa, dorsals personalitzats amb nom, el millor sistema de cronometratge (Championchip), un gran sorteig en finalitzar la carrera i el regal d\’una nit gratuïta en un dels 400 hotels associats a *Planet Hobby per tot aquell que completi el recorregut i aconsegueixi creuar la línia de meta. Però aquestes no seran les úniques notícies agradables que es portaran de la seva visita al Masnou, jaque rebran una samarreta tècnica Li-*Ning i productes de Henkel, ChupaChups, Coca Cua, La Finestra sul Cel, Fisherman’s Friend, Aquarius o Powerade. Per inscriure\’s en la Sant Silvestre del Masnou, la més antiga de Catalunya, poden fer-ho per 9 euros (10 euros sense xip groc) fins al 23 de desembre a través de la web oficial de la carrera (www.santsilvestredelmasnou.com) .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.