Rafa Botello al criterium Internacional de la Vall d\’Uixó, Castelló.

0
500

Aquesta competició és la més important que es fa a Espanya en Handbike (ciclisme adaptat) amb una participació de 39 handbikers, demostra que aquesta cursa esta agafant un nivell internacional una mica inusual en aquest esport dins del país i estranger, està clar que aque exit és gràcies al subcampió Paralímpic a Pequín i amic Vicente Arzo.
Respecte a la cursa per a mi a estat genial doncs he aconseguit ser segon a una roda de Vicente Arzo i primer en el meu categoria doncs jo sóc categoria C i ell K. Tot i no ser el meu esport la velocitat mitjana que he aconseguit en el velòdrom de la ciutat castellonenca demostra el meu gran nivell en aquest esport. 35,32 de mitjana i 43,20 de velocitat màxima en l\’esprint.| Els cinc primers van ser per a Vicente Arzo, jo, Marco Baena de Los Palacios, Sevilla, Thomas d\’Alemanya i José Manuel Centeno de Bilbao. Cal destacar el bon rotllo a la cursa i sobretot felicitar al meu gran amic Vicente Arzo per aconseguir aquesta gran cursa. Us deixo el link de la web que em canviat la foto principal www.rafabotello.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.