La Mitja Marató de Salou més festiva que mai

0
612

L\’atleta marroquí Abderrahim El Jaafari ha realitzat una veritable demostració de força aquest matí en la setena edició de la Mitja Marató de Salou, amb una marca espectacular de 01:05:20. Però són gairebé 1000 esportistes els que s\’han deixat seduir pel nou recorregut de la prova (21km), que donava molt protagonisme al litoral i a la Costa Daurada. A més de la prova reina, s’ha disputat una inèdita carrera de 5km i una carrera infantil que ha permès la participació de tots. Al marge de la competició, han pogut gaudir d\’un gran ambient, amb els seus amics i familiars… Un magnific preàmbul de Nadal.| “Volia batre el record.” Abderrahim El Jaafari tenia molt clar el seu objectiu, aquest matí a la sortida de la setena edició de la Mitja Marató de Salou. L\’antic membre de l\’equip nacional del Marroc ha executat el seu pla a la perfecció. Acompanyat del seu compatriota Said Ouguerd i del corredor català Roger Roca fins al novè quilometre, Abderrahim se n’ha anat en solitari després d\’una violenta acceleració. “Sabia que la segona part de la carrera era més complicada, per això volia mantenir un ritme elevat abans de les pujades del final”, precisa l\’atleta de 28 anys, que ha creuat la meta amb un temps de 01h05min20s. En el podi el seguien en aquest ordre Said Ouguerd i Roger Roca. En categoria femenina, Silvia Sanchez Carrascal ha aconseguit la victòria amb gairebé sis minuts d\’avantatge sobre les seves perseguidores. La carrera no ha estat tan senzilla segons la corredora del C.N. Castellet : “He sofert molt! El circuit és molt bonic però bastant dur. He intentat seguir la “llebre” que indicava 1h25 (el triatleta Xavi LLobet ha assumit aquesta responsabilitat), però en la pujada de la Platja Llarga, no he pogut.” Darrera, Silvia Pedrola i Susanna Armengol han completat el podi, lluitant fins al final (dos segons les separen). Però la imatge del dia, il·lustrant potser el millor de l\’esperit d\’aquesta prova, ha estat la pasta party que permetia a tots els participants recuperar-se després del seu intens esforç. Sota un sol generós, i a pocs metres de la platja, l\’hivern tenia de sobte un sabor particular. Definitivament, Salou s\’imposa com un escenari espectacular per a l\’organització d\’esdeveniments esportius i populars. Resultats : Mitja Marató Absolut Masculi : 1-Abderrahim El Jaafari / 01:05:20 2-Said Ouguerd / 01:06:27 3-Roger Roca / 01:08:07 Mitja Marató Absolut Femeni : 1-Silvia Sanchez Carrascal / 01:25:48 2-Silvia Pedrola Gonzalez / 01:31:32 3-Susanna Armengol Porta / 01:31:34

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.