El Trail Runnnig guanya adeptes,…

0
401

Gran èxit de participació en La 2ª Cursa de Muntanya de la Riera de *Gaia.
– Un total de 403 Atletes han participat en la 2ª edició.
– Més de 90 atletes de fora de la província de Tarragona, confirma la bona salut que té el TRAIL RUNNING.
La segona edició de la Cursa de Muntaña Riera de Gaia, que ha reunit a més de 400 atletes, ha tingut com a principal protagonista l\’atractiu circuit que ofereix aquesta dura cursa. Aquesta segona edició ha presentat la novetat de triar entre dos tipus de circuit. Un primer de 7km amb un gran i exigent desnivell i un segon que consta d\’un divertit i atractiu circuit de 16km.| En la carrera de 7km els guanyadors han estat: Guillermo Alonso _ Atletes dʼAltafulla amb un temps de 33:10 Alicia Bergada _ Runnersworld Tarragona amb un temps de 38:40 Respecte a la carrera de 16km els guanyadors han estat: Cristhian Fernández _ CH Cerdanyola del Valls amb un temps d\’1:10:16 Esther Valenzuela _ Runnersworld Tarragona amb un temps d\’1:20:15 La duresa del circuit ha generat que dels 403 atletes en la línia de sortida, només 356 han creuat la línia de meta. Els participants han gaudit en finalitzar al carrera, d\’una barbacoa de carn, entrepans de llonganissa i formatge, beguda energètica, aigua, etc,… El bon clima i el bon ambient han regnat en la matinal del trail Running que ha finalitzat a les 12h amb el lliurament de premis i un sorteig de premis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.