Presentada La Sansi 4 a Lloret de Mar

0
416

Falta poc per a la celebració de la tercera Sant Silvestre més important d\’Espanya, La Sansi 4, que tindrà lloc el proper 19 de desembre, va ser presentada a l\’Hotel Evenia Olympic Resort de Lloret de Mar. En l\’acte van estar presents Jose Luis Blanco, fundador i organitzador de la prova, Iván Tibau, regidor d\’esports de la localitat selvatana, Josep María Antentas, vicepresident de la FCA, Enric Dotras, president del Gremi d\’Hostaleria, i l\’atleta internacional Ángel Mullera. Al costat de l\’anunci de totes les novetats que guarda la 4ª edició de la Sansi, es van donar a coneixer nous noms que s\’uneixen a l\’extensa llista ja existent. | Miguel Quesada, subcampió de Europa Indoor en 2007 i olímpic a Atenes 2004 i Pequín 2008, lluitarà per portar-se la cita nadalenca amb ReyesEstévez, el propi Mullera, l\’irlandès Thomas Chamney, els marroquins Driss Lakhouaja i Kamal Jamaliy el ghanés Paul Sie. En la categoria femenina, que aquest any estrena la 1ª Sansi de la ‘Dona Marinera’, el triomf pot estar entre l\’atleta de Kenia i subcampiona olímpica Eunice Jepkorir, l\’atleta local Eva Arias, la marroquí Hasna Bahom, la letona Jelena Abele i la ucraïnesa Inna Levedieva. Jesús Ángel GarcíaBragado, medallista mundial i europeu, serà el nom a seguir en marxa.“*Jepkorir és la millor atleta que ha corregut en una carrera popular de Girona”, va ressaltar Blanco, al *mismotiempo que va desitjar sort al seu paisà i rival en la pista. “Estaria bé que Ángel *Mullera fes un *buenpapel i un altre *lloretense pogués guanyar la carrera, encara que hi ha altres atletes amb moltes opcions com Reyes Estévez o Driss Lakhouaja, que acaba de ser tercer en la Jean Bouin i vindrà especialment desde el Marroc per córrer La Sansi”. També va voler “agrair el suport de les institucions, atletes i patrocinadors, que segueixen apostant forta per aquesta prova” i va voler destacar “la importància que té la categoria femenina separant-la de la masculina”. Els més 3000 corredors que s\’esperen, es portaran, a més de l\’excel·lent lot d\’obsequis, una samarreta tècnica Li-Ning i una nit d\’hotel gratuïta para tot aquell que creui la línia de meta. Per‘La Marató’ de Tv3, com a carrera solidària, es preveu recaptar al voltant de 3.000 euros.Per obtenir més informació i inscriure\’s en La Sansi 4, poden visitar la web oficial de la carrera (www.lasansi.com).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.