Registren l\’habitatge de l\’atleta Marta Domínguez dins d\’una operació antidopatge

0
361

La Guàrdia Civil ha registrat l\’habitatge de l\’atleta de Palència Marta Domínguez dins d\’una operació antidopatge que s\’està portant a terme en diverses ciutats espanyoles, segons han confirmat a Europa Press fonts de la investigació. Efectius de la Guàrdia Civil han iniciat avui una operació antidopatge en diverses localitats de la geografia espanyola. Aquestes mateixes fonts han indicat que en aquest operatiu a escala nacional podrien produir-se registres i imputacions en les pròximes hores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.