XVI Cros Vila de Malgrat

0
476

Excel·lent jornada atlètica la del passat dimecres al matí amb motiu del 16è Cros Vila de Malgrat. Aquesta cursa es va celebrar circuit instal·lat al Bosc de Santa Rita i s\’hi van aplegar gairebé 600 atletes vinguts de diferents punts de la geografia catalana per disputar les 12 curses que integraven la setena prova del Circuit Gironí de Cros. El principal protagonista va ser el mundialista Àngel Mullera, l\’atleta del CA Lloret-la Selva, que va dominar de cap a fi la cursa conjunta de promesa i sènior masculí, seguit només per Oumrim Jamal [Gi-Costa Brava] que també va ser segon a Riudellots de la Selva. | La mateixa contundència va demostrar Bàrbara Ramón [AA Catalunya] que no va trobar rival a Malgrat, la vidrerenca es va imposar sense gaire problemes arribant a meta per davant de Carolina Menéndez [CE Penedés] i de l\’actual dominadora del Gran Premi Consell Comarcal de la Selva, Nuri Soler [CA Lloret]. A la sempre nombrosa cursa conjunta de juvenil, júnior i veterà el públic assistent en la matinal atlètica al Bosc de Santa Rita va poder gaudir d\’una emocionant cursa en la categoria Júnior, on Wissam Chaoubi [CA Laietania] i Arnau Turon [CA Lloret] van mantenir una intensa lluita fins els darrers metres del Circuit, imposant-se finalment el del Laietania. Per darrera d\’aquest arribava a meta l\’atleta veterà Pedro Rondón [CN Caldes], que ja havia estat segon a Sant Hilari i Girona, i que dimecres va assolir la victòria en la categoria de veterà masculí en una prova del Circuit Gironí. Cal destacar també el paper de Jeanette Hernandez [CA Lloret] que es va imposar imposat amb molta diferència en la cursa de cadet femení per davant de Caludia Bancells del CN Olot.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.