Reyes Estévez i Jepkorir estaran en La Sansi de Lloret

0
425

El català Reyes Estévez, que repeteix, i la keniata Eunice Jepkorir, que s\’estrena, correran el proper 19 de desembre La Sansi 4, que tindrà lloc, com cada any, en la localitat costanera de Lloret de Mar.
En la 1ª Sansi de ‘La Dona Marinera’, que es disputarà a les 11:00 hores, l\’africana Eunice Jepkorir, subcampiona olímpica de 3.000m. obstacles a Pequín 2008 i bronze en el Mundial d\’Osaka 2007, serà una de les atletes, al costat de la letona Jelena Abele, la ucraïnesa Inna Levedieva i la marroquina Hasna Bahom, tercera i cinquena en La Sansi 3, respectivament, que intentaran evitar que Eva Arias, guanyadora en 2008 i 2009, no repeteixi victòria. La seva presència, com a actual medallista en els Jocs Olímpics, donarà protagonisme a una prova que, per primera vegada, es disputarà separada, tenint així l\’atenció que mereix.| En la carrera masculina, que començarà 45 minuts més tard, Reyes Estévez, que va batre al sprint a Jose Luis Blanco en la primera edició de la prova, en 2007, arriba a la cita després d\’acariciar la medalla de bronze en el passat Campionat d\’Europa de Barcelona, on va acabar pagant l\’esforç en l\’última recta i es va veure relegat fins a la quarta posició dels 1.500 metres. El de Cornellà, bronze mundial en dues ocasions i campió d\’Europa en 1998, serà, un any més, un dels principals favorits al costat de l\’olímpic irlandès Thomas Chamney, campió nacional de 800 metres i tercer en La Sansi 3, només batut per Juan Carlos Higuero i Blanco, a l\’internacional Ángel Mullera, als marroquins Driss Lakaouaja, tercer en l\’última Jean Bouin, i Kamal Jamali i al ghanés Paul Sie. Igual que en 2009, la prova de marxa comptarà amb la presència del medallista mundial i europeu Jesús Ángel García Bragado. Per obtenir més informació i inscriure\’s en La Sansi 4, poden visitar la web oficial de la carrera (www.lasansi.com). Tots els participants, a més de l\’excel·lent lot d\’obsequis, es portaran una samarreta tècnica Li-Ning i una nit d\’hotel gratuïta per tots els arribats a meta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.