La setena edició de la Mitja Marató de Salou es disputarà aquest diumenge

0
424

El proper diumenge 12 de Desembre es disputarà la Mitja Marató de Salou. S\’esperen 1000 corredors a la Costa Daurada per gaudir de l\’esdeveniment. Novetat aquest any, la cursa es fa encara més popular, incitant a tota la família a participar : a marge de la mitja marató, l\’organització proposa una cursa infantil i una prova de 5km.
Animats per uns percussionistes i un grup de gegants, tots els participants gaudiran del nou recorregut de la cursa, amb sortida i arribada a la Plaça de les Comunitats Autònomes, enfront del mediterrani. Però un dels moments més esperats del dia serà la pasta party després de l\’esforç… un detall que il·lustra bé l\’esperit d\’un esdeveniment que atrau cada vegada a més atletes. | Entre ells, alguns grans noms de l\’esport català han confirmat la seva presència, com Roger Roca (subcampió d\’Espanya de duatló 2010) o Xavi Llobet (guanyador del Asics Triathlonseries by Ibercaja 2010). Les inscripcions es tanquen el Dijous 9 de Desembre, encara que el dia mateix de la cursa els retardats encara podran apuntar-se.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.