Mitja Marató de Salou

0
409

Entrem en l\’última setmana de la carrera més bonica d\’aquest Nadal. Diumenge que ve es disputarà la Mitja Marató de Salou, una carrera que segueix creixent any rere any, gràcies al seu bon ambient i la qualitat del seu recorregut. Tot ha estat pensat perquè puguis gaudir d\’una carrera impressionant, però també perquè puguis compartir aquest moment amb la teva família o els teus amics gracies a la cursa de 5km i la cursa infantil. No et perdis l\’oportunitat de descobrir el nou circuit amb el mar Mediterrani com a gran protagonista. Et sorprendrà, així com el lloc de l\’esdeveniment, que s\’instal·la en el Passeig Jaume I de Salou… A la platja! | És el teu moment. Ha arribat l\’hora d\’assaborir l\’esport d\’una altra manera. T\’esperem perquè la festa de la Mitja Marató de Salou sigui encara mes espectacular!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.