ROSICH REP L\’INSIGNIA D\’OR DE L\’ENTITAT

0
429

Ahir es va celebrar el sopar cloenda de la temporada 2010 de Club Atlètic Manresa. PEPE RIOS i ALBA CASANOVAS van estar guardonats com els millors atletes de l\’Entitat en aquesta temporada. Va estar una gala de tres hores on el centenar de presents a la mateixa va gaudir de les millors imatges i videos de la temporada que va acompanyar tot l\’apat. Però, la nit va guardar un entranyable moment, quan tota la junta directiva en pes, va fer entrega a MERCÈ ROSICH de l\’insignia d\’or, per tota la tasca duta dins l\’Entitat en els seus quaranta anys, des de aquell llunyà 1971 on Rosich defensava els colors com atleta, pasant per quan en el 1975 va fundar l\’Escola Manresana d\’Atletisme, per les decades del 80 i del 90 en funcions de tècnica, fins arrivar a dur les regnes de club en el 2000 fins a dia d\’avui, en que l\’Entitat s\’ha situat en aquest 2010 en una envejable 15ena posició d\’entre tots els clubs de l\’estat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.