7ena CURSA PER LA VIDA

0
446

El proper 19 de desembre a les 11,00h es celebrarà per els carrers de la ciutat una nova edició, la setena, de LA CURSA PER LA VIDA. La cursa, organitzada tècnicament per Club Atlètic Manresa, forma part dels actes de Manresa Mobilitza\’t per la marató de TV3 que aquest any es a favor de les lesions medul.lars i cerebrals adquirides. La cursa sortirà i arribarà a la Plaça de Crist Rei, amb un recorregut urbà de 5000 metres. Les inscripcions es poden cursar a Club Atlètic Manresa, Mútua Manresana, Esports Sagi, o bè mitjançant la web: www.mmmarato.com.| Les inscripcions podràn formalitzar-se fins el divendres 17 de desembre a les 21,00 hores, abonant la quantitat de 12 euros al número de compte: 2041-0031-20-0040036106. A tots els participants, se\’ls entregarà una samarreta de record.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.